Browsing: Lifestyle

Përdorimi i produkteve të kujdesit ndaj lëkurës që kanë përmbajtje të vitaminës E, si dhe ampulat sugjerohen të përdoren kryesisht…

Celuliti ndodh kur indet në shtresën e lëkurës dobësohen dhe lejojnë formimin e depozitave dhjamore shumë pranë sipërfaqes së lëkurës.…