Kontakto

Nëse dëshironi ti perdorni shkrimet e Infoline News në botimet tuaja, ju duhet të kerkoni pelqimin paraprak me shkrim dhe licensën e duhur, përndryshe duhet të cekni “Infoline News” në të gjitha kompimania e mara.

Detajet e Kontaktit

Rr.Imzot Nikprelaj, No. 24
Prishtinë, 10000

Phone: (+383) 49 519 444

Email: infolinenewsofficial@gmail.com

Rreth nesh

Infoline News  është webfaqe e lajmeve me interes të përgjithshëm për Diasporën Shqiptare dhe përqëndrim në lajmet nacionale.
Infoline-news është Portal i pavarur që synon profesionalizëm dhe cilësi.