Browsing: Horoskopi

Dashi Flisni dhe me të tjerët. Nuk është momenti për të mbajtur sekrete ndaj partnerit/es. Mund ta lëndonit me këtë…

Parashikimi i yjeve për ju sot. Dashi Mos i besoni verbërisht intuitës tuaj, sepse për momentin, ajo mund t’ju tradhtojë.…

Dashi Eklipsi i Hënës në Akrep do të sjellë shumë konfuzion, veçanërisht në marrëdhëniet dhe kontaktet ndërpersonale. Mund të ndiheni…

Dashi Bukuria e ditës mund të mos jetë e dukshme kur të zgjoheni këtë mëngjes, por me kalimin e orëve…

Dashi Sot, do të mund të qartësoni, normalizoni dhe përmirësoni çdo marrëdhënie dhe marrëdhënie ndërpersonale. Do të ndiheni sërish të qetë,…

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Historitë e ndërlikuara të dashurisë duhen mbajtur nën kontroll, sidomos këto…

Dashi – Saturni në Ujor sot ju jep një gjendje të veçantë psikofizike, duke theksuar karakteristikat tuaja si shenjë zjarri. Përgatituni…