Browsing: Interesante

– Mësuesja : Beni ,cili është presidenti i SHBA-së??.– Beni : Nuk e di mësuese..– Mësuesja : Beni ,duhet të…

Parashikimi i horoskopit për sot. DashiQëndrimi nën praninë e të afërmve tuaj do t’ju lehtësojë gjendjen gjatë ditës së sotme.…

Nuk kalojnë as dy ditë pas punësimit në një muze dhe shefat menjëherë e thirrin në zyrë punëtorin e ri.…

Barcoleta Përse martohen gratë? Për mungesë përvoje! Përse ndahen? Për mungesë durimi! Përse martohen prapë? Për mungesë kujtese!