Browsing: Psikologji

Kur bota përreth jush është e mbushur me çmenduri, dhe nuk mund të duket sikur të gjesh një çast paqeje…

Shumë njerëz mund ta kenë provuar, papritur, ndjesinë e familjaritetit me një vend të panjohur. Apo të kenë pasur ndjesinë…